Prisma reklaamis näpuvea tõttu Euroopast pärit banaane

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa kliima banaanide kasvatamiseks hästi ei sobi.
Euroopa kliima banaanide kasvatamiseks hästi ei sobi. Foto: Marina Puškar / Postimees

Prisma kodulehel olev reklaam, mille kohaselt on poes müügil olevad banaanid pärit Horvaatiast, ärgitas lugejat asja uurima. Prisma kinnitusel oli tegu siiski näpuveaga.

«Prisma väidab, et banaanide tootjamaaks on Horvaatia. Guugeldasin ja üritasin leida infot, et kus seal Horvaatias siis kasvatatakse neid banaane..., aga ei leidnud,» kirjutab lugeja Ants. Ta ise pakub, et ju siis pole sealne kliima selleks väga sobiv. «Kui keegi seal ka kuskil kasvataks, siis vaevalt sellistes kogustes, et Eestis Prismasid ära varustada,» arutles ta.

Mehe sõnul tundub Prisma reklaam talle kliendi petmisena. «Järgmine nädal on tootjamaaks Tallinna botaanikaaed,» viskas ta nalja.

Prisma Peremarketi esindaja Silver Säga sõnul on tegemist poe näpuveaga, mis kogemata on kahe silma vahele jäänud. «Tegelik banaanide päritolumaa on Costa Rica, mitte aga Horvaatia, nagu internetist hetkel lugeda võib. Parandame selle vea kindlasti esimesel võimalusel. Suur tänu veel kord sellele eksimusele tähelepanu juhtimast!» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles