Viimsi saab suvel kodu Maxima

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue kontseptsiooniga Maxima Lasnamäel.
Uue kontseptsiooniga Maxima Lasnamäel. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Maxima rajab Viimsisse uuel kontseptsioonil põhineva kodupoe, mis loodetakse avada suvel.

«Viimsis käib täistuuridel uue Maxima X kaupluse ehitus. Sinna teeme ilusa uue lahendusega kodupoe nagu me avasime novembris Pallasti tänaval Tallinnas,» ütles Maxima pressiesindaja Erkki Erilaid. Ta kinnitas, et uus on nii kaupluse sisekujundus kui töötajate vormid. Müügisaali pindala ulatub ligi 1000 ruutmeetrini ning korraga on müügil üle 6000 eri toote.

Kauplus loodetakse avada  vahetult enne jaanipäeva.

«Kui enamus meie kodupoodidest on 600-700 ruutmeetrise müügipinnaga, siis tegelikult annabki see 1000-ruutmeetrise müügisaaliga kauplus oma avaruse poolest väikese supermarketi mõõdu välja,» rääkis Erilaid uuest poest. Ta lisas, et poes on oluliselt suurendatud kodumaiste toodete ja värske köögivilja valikut. «Kauplus saab esindusliku kaalukaubaleti, kus müüme kulinaaria- ja kondiitritooteid ning värskeid lihatooteid,» lubas ta.

Eelmise aasta sügisel Maxima uut kontseptsiooni tutvustades ütles Erilaid, et kauplustes muudetakse värvivalikut ja sisekujundust. Sisekujunduses kasutatakse uusi värvilahendusi, kus domineerivad tumehallid, oranžid ja helerohelised tooni. Samuti  saavad müüjad uued vormirõivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles