Külastajat häiris noore ema käitumine restoranis

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ema imetab last. Illustratiivne foto.
Ema imetab last. Illustratiivne foto. Foto: Reuters / Scanpix

Baar-bistroo Kukeke külastajat häiris möödunud laupäeval noore ema käitumine, kes teiste klientide ees oma imikut imetas ja seejärel ka keset söögikohta tema mähkmeid vahetas.

«Arvasin, et jutud avalikest mähkmevahetajatest on mingi linnalegend, mille on välja mõelnud pirtsakad tibid, aga eile nägin selle ise ära bistroos Kukeke,» teatas rahulolematu klient pühapäeval.

Kliendi sõnul kõnealune noor ema alguses lihtsalt istus ja imetas last avalikult. «Üritasime mitte vaadata, sest pilt ei olnud just meeldiv. Pärast söötmist pandi aga titt diivanile ja asuti mähet vahetama ja tagumikku puhastama, hais oli mattev – ja seda kõike keset restorani. Ettekandjad ignoreerisid, ülejäänud külastajad tegid vaprat nägu, et nemad ei näe ega tunne midagi,» meenutas ta.

«Jah, ma tean, oleks pidanud ütlema midagi. Aga mida? Pea oli tühi ja siiani ei tule midagi pähe. Kuid tegelikult oleks ju õigus midagi öelda või teha? Ei saa ju selline käitumine normaalne olla,» arvas ta.

«Olen väga üllatunud, et kedagi selline olukord nii väga häiris. Ma näen, et imetamine on loomulik nähtus. Kui ema lapsele rinda ei anna, siis imik lihtsalt röögib ja see on külastajatele veel hullem variant,» lausus baar-bistroo Kukeke omanik, kokk ja perenaine Anni Arro.

Arro sõnul oli ta ka ise sel päeval tööl ja nägi, kui ema oma last viisakalt imetas. Mähkmevahetust ta ei märganud ega oska seetõttu kommenteerida. «See peaks ikka iga ema oma südametunnistusele jääma, kas ta vahetab seda saalis või tualetis. Isiklikult eelistaksin ka teist varianti,» sõnas naine.

Arro rõhutas, et ta ei ole kunagi kedagi näinud oma kohvikutes mähkmeid vahetamas. «Rinnaga toidetakse lapsi kogu aeg – nii Kukekeses kui ka Komeedis ja ma ei näe põhjust, miks peaksin sekkuma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles