Vaid üks poekett Viimsisse supermarketit teha ei soovi

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käibemaksu langetamisega alaneks ka ostukorvi maksumus
Käibemaksu langetamisega alaneks ka ostukorvi maksumus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mitu Eesti suurt kauplusteketti on avanud Eesti rikkaimas omavalitsuses väikse nö kodupoe, kuid ühtegi suurt toidupoodi seal pole. Enamik poekette tunnistas, et laieneks seal heameelega, kui….

«Meil on kindlasti huvi avada seal suurem kauplus. Nõudlus selle järele on ka meie teada seal kindlasti olemas,» rääkis Rimi pressiesindaja Katrin Bats. Ta tunnistas, et poeketil on juba aastaid olnud Viimsis ka erinevaid plaane, mis ei ole paraku erinevatel põhjustel realiseerunud. «Küll aga on need plaanid jätkuvalt ootel ning ise loodame, et mingil hetkel saame neid ka seal teostada. Seega, ei saa kindlasti välistada, et Viimsisse tuleb lähiaastatel ka üks suur Rimi kauplus,» sõnas ta.

Ka Selveri pressiesindaja Annika Vilu sõnas, et Selveril  on huvi Viimsi kanti laieneda, kuid mingeid kokkuleppeid sõlmitud ei ole.

Suvel seal kodupoe avava Maxima pressiesindaja Erki Erilaiu sõnul  Viimsi kaupluse krunt ja tulevane hoone ei kuulu poele ja pood tegutseb seal rendipinnal. «See krunt suuremat kauplust teha kahjuks ei võimalda,» selgitas Erilaid, miks tehti just kodupood, mitte hüpermarket.

«Viimsisse on pakutud erinevaid rendipindu ka Prismale, kuid arvestades, kui palju on antud piirkonnas tänaseks juba erinevaid kaupluseid, ei pea me Viimsis poe avamist siiski tänasel päeval mõistlikuks,» sõnas Prisma pressiesindaja Kadri Lainas.

Küll aga otsib nende kett endiselt sobivaid kauplusepindu nii Põhja-Tallinnas, Nõmmel kui Lasnamäel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles