EMT kehtestab Ukrainas ja Valgevenes andmeside päevalae

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutitelefon ja mobiilimast.
Nutitelefon ja mobiilimast. Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Alates 1. aprillist 2013 kehtestab EMT seni Euroopas, USAs ja Kanadas kasutusel olnud mobiilse interneti päevalaed ka Ukraina ja Valgevene mobiilsidevõrkudes teenust kasutavatele EMT klientidele.

«Päevalagi võimaldab kliendil mobiilset internetti muretult kasutada, sest liiga suureks paisuda võiva arve üllatused on välistatud,» ütles EMT roamingteenuste osakonna juhataja Reena Mägi.

«Senistes riikides kasvatas päevalae kasutuselevõtt välismaal mobiilse interneti kasutamist kordades, sest kliendid said olla kindlad, et üle päevalae summa nende arve ei kasva. Kindlasti on päevalae kasutuselevõtt seepärast väga hea uudis kõikidele Ukrainas ja Valgevenes reisivatele EMT klientidele,» lisas ta.

Ukrainas ja Valgevenes on päevalae suuruseks kõneteenuspakettides 6,95 eurot 20 MB eest ja arvutis kasutamiseks mõeldud teenuspakettides 13,95 eurot 50 MB eest. Mobiilse interneti kasutus maksustatakse 50 kB sammuga. Soovi korral saab klient päevalae täitumisel mahtu juurde osta, saates numbrile 9559 sõnumi märksõnaga PAEV T3.

Päevalagi kehtib kõikides Ukraina ja Valgevene mobiilsidevõrkudes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles