Lugeja küsib: miks politsei foorieirajaist osturallitajaid püüab?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseipatrull osturallil.
Politseipatrull osturallil. Foto: Peeter Langovits

«Käisin hommikul osturallil ning nägin Kaubamaja ülekäiguraja juures kahte politseiautot. Ilmselt püüti punase tulega üleminejaid. Kas politsei tegi kõrvalt oma «ralli», et ostuuimas klientidelt ka enda taskusse mõni kopikas koguda? Ja kas Kaubamaja kutsubki nüüd rallide ajaks politseipatrulli valvet pidama?» küsis Tarbija24 lugeja.

Vastab Kaubamaja kaubandusdirektor.

Meile ei ole teada, et osturalli ja patrullimine kuidagi omavahel seotud oleksid. Ei arva, et politsei täna spetsiaalselt osturalli tõttu valvet peab. Näen väga tihti, kuidas seal politsei ülekäigurada jälgib. Politsei teeb lihtsalt oma tööd ja seejuures teeb seda väga hästi.

Vastab politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Andres Saag.

Tegemist oli kesklinna konstaablijaoskonna iganädalase tegevusega, mille eesmärgiks on jalakäijatest liiklusrikkujate tabamine. Seekordne tegevus planeeriti osaliselt tõesti ka seoses kaubamaja kampaania algusega, kuid kaubamaja ja Viru keskuse piirkonna ülekäiguradadel on jalakäijate rikkumisi pidevalt väga palju. Lisaks kaubamajale tegeleti ka Balti jaama ja keskturu juures olevate ülekäiguradadega. Kokku vormistati täna 85 jalakäijate rikkumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles