Eesti Energia sulgeb oma teeninduspunkte

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjanil enam Eesti Energia klienditeenindusse asja ei ole.
Kristjanil enam Eesti Energia klienditeenindusse asja ei ole. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Eesti Energia on sulgenud mitmel pool oma teeninduspunkte ning suunab nüüd oma kliendid postkontoritesse, kuhu juurdepääs olevat väidetavalt parem.

«Eesti Energia sulges alates 1. aprillist ühe teenindusbüroo Tartus Ilmatsalus», rääkis ettevõtte pressesindaja Eliis Vennik. Ta selgitas, et poole aasta eest avati uus teenindus Tartu Lõunakeskuses ning vabaturu kõige kiiremal perioodil hoiti korraga töös kahte bürood. «Tavaolukorras piisab aga Tartus klientide teenindamiseks ühest büroost. Seetõttu koondub nüüd teenindus seal Lõunakeskusesse, kuhu on hea ligipääs nii auto kui ühistranspordiga ning kus on mugav ajada elektriasju igapäevatoimetuste kõrvalt,» põhjendas Vennik ettevõtte otsust. Enamus suletud  teeninduse 11st töötajast on leidnud asutuse sees uue töö seoses teeninduse sulgemisega koondatakse  kolm töötajat.  

Lisaks suleti veel neli teenindust Eesti eri paigus. Nii tuleb saavad Põlvas, Kärdlas, Raplas ja Jõgeval  alates aprillist  elektrihiiuga asju ajada postkontorites. «Sulgesime eraldiseisva teeninduse paigus, kus nende külastatavus on olnud kõige väiksem ning kus kolimine muudab teenuse ka klientidele paremini kättesaadavaks,» selgitas Vennik. Ta lisas, et Eesti Energia viib oma teenindused rohkem keskustesse, kuhu on parem ligipääs ühistranspordiga ning kus on mugavam parkida. «Kuna postkontorid pakuvad juba täna lisaks postiteenusele mitmeid teisi teenuseid, on klientidel sel moel mugav korraldada asjaajamine ühes kohas,» lubas ta.  Ka Eesti Posti kontorites teenindab elektriküsimustes inimesi Eesti Energia oma töötaja ning abi saab kõigi samade küsimuste korral, mis seni. Töötajate arv jääb neis linnades samaks, mis seni.  

Venniku sõnul piirdutakse esialgu nende teeninduspunktide sulgemisega. «Muidugi ei ole välistatud, et teenindusvõrgus ka tulevikus mingeid muudatusi teeme, ent ühtegi konkreetset plaani täna veel ei ole. Jälgime teeninduste töökoormust ning lähtume sellest,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles