Saaremaa lihatööstus tegi šašlõkiämbrid neljakandiliseks

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liha grillimine
Liha grillimine Foto: Tiina Kõrtsini/Õhtuleht

Kui seni on tarbijad harjunud poest šašlõkki ostma tavapärastes ämbrites, siis Saaremaa lihatööstus otsustas tänavuseks suvehooajaks oma šašlõkiämbrid neljakandiliseks disainida.

Lustaka Saaremaa Sea pildireaga šašlõkiämbrid, mis on nüüdsest nelinurksed, on Saaremaa lihatööstuse müügidirektori Koit Repnau sõnul Eestis ainulaadsed, kirjutab Saarte Hääl. «Inimesed ootavad alati midagi huvitavat, seepärast tulime välja kandilise šašlõkiämbriga, et teistest tootjatest erineda,» ütles müügidirektor läinud nädalal maakonna poodnikele uusi suvetooteid ja ka uut pakendidisaini esitledes.

Miks siis ikkagi neljakandiline ämber? Repnau sõnul seepärast, et kandiline pakend võtab riiulis tunduvalt vähem ruumi. Šašlõkitotsikuid mahub kaupluses riiulisse ja kodus külmikussegi ühekorraga rohkem ning ka muud head ja paremat mahub nende kõrvale lahedamalt. Pealegi on uue disainiga pakendit väga käepärane korduvalt kasutada.

«Usun, et marju on sügavkülmas igaüks külmutanud. Sellega (uue ämbriga – toim) on näiteks väga mugav marju sügavkülma panna – mahub palju rohkem kui ümarapõhjalisi ämbreid,» tõi Koit Repnau ühe näite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles