Sebe laiendab Noorte Ekspressi teenust Tartu-Narva liinile

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Sebe

Ettevõte Sebe laiendab Noorte Ekspressi teenust Tartu ja Narva vahelisele liinile, pakkudes alates sellest nädalast kuni 26-aastastele noortele 50-protsendilise soodustusega reisimisvõimalust reedel ja pühapäeval.

Alates 12. aprillist rakendub Narva-Tartu liinil Noorte Ekspressi sõidusoodustus reedeti ja pühapäeviti 15.45 väljumisel ning Tartu-Narva suunal 19.00 väljumisel. Mõlemal suunal läbib buss ka Sillamäed ja Jõhvit.

«Noorte seas on bussiga reisimine muutunud aasta-aastalt üha populaarsemaks,» lausus Sebe juhatuse esimees Kuldar Väärsi. «Narva suunal on mitmeid õppeasutusi, kuhu noortel on tarvis pääseda. Samuti käivad noored Tallinna ja Tartu õppeasutustes koolis. Soovime pakkuda paindlikku ning soodsat võimalust teha oma sõidud kooli või koju just Sebe bussiga.» 

Narva ja Tartu vahelisel Noorte Ekspressil on bussipileti hind kuni 26-aastastele reisijale 5,70 eurot.Narvast Tallinnasse maksab Noorte Ekspressi pilet 6 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles