Meisterkokk: ühe äriga ei ela ära

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Leppik ei pelga Ida-Virumaal uusi toidukohti avada.
Riho Leppik ei pelga Ida-Virumaal uusi toidukohti avada. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Riho Leppik, kes tegi Ida-Virus käe valgeks Saka mõisarestorani peakokana ja juhatas vägesid Jõhvi kontserdimajas toimunud presidendi vastuvõtul, plaanib oma kahe teise söögikoha kõrval avada suvel pargikohviku Toilas.

BBQ Catering, mille üks omanikke on Riho Leppik, toitlustab alates 2010. aastast Jõhvi kontserdimaja töötajaid ja külalisi, kirjutab Põhjarannik. Viimastel kuudel on pealinna firma võtnud üle TÜ Narva kolledži kohviku Muna opereerimise ja avanud Kiviõli seiklusturismi keskuses Hill Cafe. Hiljuti tunnistati BBQ Catering Toila Oru pargi kohviku rendikonkursi võitjaks.

Leppik ütles, et üht-teist on Ida-Virumaal veel plaanis, aga sellest rääkimiseks pole aeg küps.

«Meil läheb siin nii hästi, et raha pritsib sisse uksest ja aknast. Pidime seda kusagile matma,» naeris Leppik Ida-Virumaa vallutusretke kommenteerides. «Ettevõtlus on üks suur mäng ja see on lahe mäng. Kui pole kõvasti vastu pükse saanud, tekib hasart. Kuidagi on neid väljakutseid meile Ida-Virumaal ette tulnud ja oleme mänguga kaasa läinud.»

Leppiku sõnul pole võimalik ühe toitlustuskoha pidamisega Eesti oludes veepinnale jääda, kui just ei loo iseendale töökohta ega ole seitse päeva nädalas rakkes või ei tegele suuremahulise rahapesuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles