Tulevased koeraomanikud saavad nädalavahetusel spetsialistidelt nõu küsida

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne kui võtad koera... mõtle!
Enne kui võtad koera... mõtle! Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel toimuval rahvusvahelisel koertenäitusel Saku Suurhallis nõustavad tulevasi koeraomanikke loomakaitsjad, veterinaarid ja koertekasvatajad.

Rahvusvahelisel koertenäitusel «Tallinna Võitja 2013» on esmakordselt Eestis üles seatud ka tasuta nõustamistelgid. Tulevastel loomaomanikel on võimalik nõu küsida Eesti Loomakaitse Seltsi, Varjupaikade MTÜ ja Kennelliidu spetsialistidelt ning tuntud veterinaaridelt.

Koertenäitus toimub 25. märtsist 18. augustini vältava kampaania «Enne, kui võtad koera... Mõtle!» raames, mille eesmärgiks on kutsuda inimesi üles enne plaanitavat koeravõttu oma otsust põhjalikult kaaluma.

Lisaks julgustab kampaania inimesi otsima lisateavet tõukoerte ja varjupaika sattunud koerte kohta, valima oma lemmik usaldusväärsest kohast ning mõtlema olulistele teemadele, mis kaasnevad kohusetundliku loomapidamisega.

Näitused koos nõustamistelkidega toimuvad ka 1. ja 2. juunil ning 17. ja 18. augustil Tallinnas, Kalevi staadionil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles