Uus veebileht pakub kindlustuse kohta sõltumatut infot

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus veebileht selgitab kindlustusmaakleri rolli kindlustussuhtes.
Uus veebileht selgitab kindlustusmaakleri rolli kindlustussuhtes. Foto: Peeter Langovits

Eesti Kindlustusmaaklerite Liit (EKML) avas uue veebilehe, kust saavad kindlustuse kohta sõltumatut informatsiooni nii tavakodanikud kui ka ettevõtete esindajad.

Uue veebilehe www.ekml.ee põhieesmärgiks on anda kindlustusteenuse tarbijatele infot kindlustusmaakleri kui kliendi nõustaja ja esindaja kohta kindlustussuhtes.

Veebilehelt leiab selgitusi kindlustusmaakleri rolli ja kindlustusvõtjate heaks tehtava kohta nii tavakodanik kui ka ettevõtte esindaja.

EKMLi juhatuse esimehe Igor Fedotovi sõnul on oluline teada saada, millist infot kindlustusteenuse ja kindlustusmaakleri tegevuse kohta inimesed vajavad.

«EKML avalehel on koht, kuhu saab kindlustusvõtja, kes soovib kindlustuse või kindlustusmaakleri kohta selgitust, oma mure kerge vaevaga sisestada,» selgitas Fedotov ning lisas: «Meie spetsialistid vastavad tasuta kindlustusvõtjate küsimustele, mis kuuluvad kindlustusmaaklerite valdkonda.»

Ta rõhutas, et see veebileht ei kuulu ühelegi kindlustusseltsile ning seal antav info on kindlustusseltsist sõltumatu, kuid professionaalne.

EKML veebileht sisaldab infot  kindlustust käsitlevate  seaduste ja juhendite, värske statistika ja kindlustusturu seisu kohta.

Lisandumas on ka «Kindlustusmaakleri  küsimuste/ vastuste» rubriik ning plaanis on täiendada kogu lehe sisu.

Täna sõlmitakse umbes 50 protsenti kõigist kindlustuslepingutest kindlustusmaaklerite vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles