Stockmann: meie kassade süsteeme on liiga kulukas muuta

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stockmannis lõppesid just "hullud päevad".
Stockmannis lõppesid just "hullud päevad". Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Tarbija24 lugeja küsis täna, miks ei kaaluta Prismades vilju kassades, nii nagu seda tehakse paljudes teistes suurpoodides. Muuhulgas peab vilju ise kaaluma ka Stockmanni toidupoes.

«Meie kassades hetkel toimivaid vanu süsteeme on liiga kulukas, kui mitte võimatu ümber ehitada ning pole praegusel momendil otstarbekas,» kinnitas Stockmanni turundusjuht Erica Järv. «Ka asub meie juur- ja puuviljaosakond kassadele väga lähedal, nii et kassapidajad saavad kaalumata ununenud kauba kiiresti ise ära kaaluda klienti jooksutamata,» lisas ta.

Tulevikus, kui osakonna renoveerimine ja ümberehitus aktuaalseks muutuvad, muudab Stockmann oma kaalumise süsteemi tänapäevasemaks.

Prisma pressiesindaja Kadri Lainas aga kinnitas, et neil ei toimu viljade kaalumist kassas, kuna viljade valik on Prismas selleks liiga suur, mistõttu võtaks kassas kaalumine liiga palju aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles