Tarbijakaitseamet lisas musta nimekirja autoteeninduse

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autohooldus.
Autohooldus. Foto: Urmas Luik

Tarbijakaitseamet lisas musta nimekirja autoteeninduse Motopartner OÜ, kes ei ole täitnud tarbijakaebuste komisjoni otsust.

Ameti teatel puudutas otsus juhtumit, kus tarbija sõlmis ettevõttega lepingu auto akende kiletamiseks, ent töö oli ebakvaliteetne: kile alla jäid õhumullid ning kiletamise käigus rikuti sõiduki ust.

Tarbija nõudis tagasi lepingutasu 90 eurot ja taastusremondi eest tehtud kulutuste hüvitamist. Kaupleja väidab, et ei ole töö eest raha saanud, kuigi esitatud arvel on ettevõtte töötaja kinnitus makse saamise kohta sularahas. Komisjon otsustas rahuldada tarbija kaebuse.

Tarbijate huvisid kahjustavate ettevõtete musta nimekirja lisatakse ettevõtjad, kes ei ole komisjoni otsust tähtaegselt täitnud ja ei ole tarbijakaitseametit teavitanud pöördumisest kohtusse sama vaidluse läbivaatamiseks. Komisjoni otsuse täitmise tähtaeg on üks kuu peale selle teatavaks tegemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles