Tallinna suurpoodidesse saab tuua kodus üleliigseks muutunud asju

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mööbli äraveoks saab tellida kaubiku.
Mööbli äraveoks saab tellida kaubiku. Foto: Uuskasutuskeskus

Uuskasutuskeskus alustab igakevadise teavitusega, mille raames kutsutakse üles inimesi oma kodust leitud kasutute asjade ära viskamise asemel neid annetama. Oma vanu asju saab tuua supermarketites asuvatesse konteineritesse.

Alates homsest igal nädalavahetusel võimalus kodus  kasutuuks osutunud asju Ülemiste Keskuse, Järve Keskuse, Rocca al Mare Kaubanduskeskuse ning Pirita linnaosavalituses parklates asuvatesse konteineritesse, teatas Uuskasutuskeskus. Konteinerid jäävad nimetatud kohtadesse 12. maini.

Uuskasutuskeskus võtab vastu kõike, mis kodumajapidamises üle võib jääda – nõusid, raamatuid, töökorras tehnikat, mööblit, sportimisvahendeid aksessuaare, riideid ja jalanõusid. Mööbli ning suurema kodu- ja kontoritehnika annetamiseks on alates sellest kevadest võimalik järele kutsuda ka Uuskasutuskeskuse kaubik. Kasutuna näivaid riideid, mööblit, nõusid, tehnikat, raamatuid jmt saab ära tuua lisaks konteineritele ka Uuskasutuskeskusesse Tallinna kesklinnas, aadressi Tatari 64, Mustakivi keskusesse aadressil Mahtra 5 ning Mustamäele, aadressile Mustamäe tee 5.

Keskusesse toodud vanu asju saab omakorda soetada väga soodsa hinna eest. «Riided maksavad keskmiselt 2-3 eurot, raamatud ja nõud üks euro ja tehnika vahemikus 3-20 eurot,» tõi Jüriska välja hinnataseme. «Kõige enam ostetakse korralikke riideid, aga palju käiakse otsimas ka huvitatavaid nõusid ja raamatuid. Oluline, et annetatavad asjad on puhtad, terved ja kasutuskõlblikud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles