Tarbijakaitseamet lisas musta nimekirja autoelektroonika firma

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sülearvutid sõiduautos. Illustratiivne foto.
Sülearvutid sõiduautos. Illustratiivne foto. Foto: AFP / Scanpix

Tarbijakaitseamet teatas, et lisas musta nimekirja ettevõtte AutoMedia OÜ, kes ei ole täitnud tarbijakaebuste komisjoni otsust.

«See puudutas juhtumit, kus tarbija tellis sidevahendi teel kauplejalt kaks kõlarit. Tarbija tasus summa ning sai kätte ka tellitud kauba. Kättesaamise päeval teatas tarbija kauplejale soovist lepingust taganeda, kuna temale saadetud kaup ei vastanud reklaamitud tootekirjeldusele. Tarbija tagastas koheselt kauba ning soovis raha tagastamist,» selgitas tarbijakaitseamet oma Facebooki leheküljel.

Tarbija sõnul olid tooted juba kohale jõudes ebakvaliteetse välimusega ning tagastas need kauplejale kasutamata. Ettevõtja väidab, et tagastatud kaup oli vigastatud. Need väited ei ole aga kuidagi tõendatud. Komisjon leidis, et tarbija nõue raha tagasi saada, on õigustatud. AutoMedia pole tänaseni otsust täitma asunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles