Viis kõige häirivamat kaasreisijate tegevust lennukis

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikelaps lennuki pardal.
Väikelaps lennuki pardal. Foto: Panther Media / Scanpix

Väljaanne news.com.au toob TripAdvisori uuringu põhjal välja viis kõige häirivamat tegevust, mida kaasreisija võib lennukis teha.

  1. Inimesed, kes tagumise istuja ees ebaviisakalt oma istme alla lasevad.
  2. Tüütud lapsed, kes peksavad oma jalgadega vastu esiistet ja kelle käitumist vanemad ei kontrolli. Üle kolmandiku uuringus osalenutest väitis, et oleks nõus n-ö lastevaba reisi eest rohkem maksma. Näiteks on lennufirmad AirAsia X ja Malaysia Airlines loonud lennukitesse lastevaba tsooni.
  3. Köhijad ja aevastajad, kes ei kasuta salvrätikut.
  4. Suure käsipagasi omanikud, kes blokeerivad vahekäigu.
  5. Kohmitsejad, kel kulub oma pagasi ja asjade ärapanemiseks liiga kaua aega.

Muuhulgas uuriti ka seda, kas parem on istuda akna all või vahekäigu pool. 57 protsenti küsitletutest teatas, et valiksid pigem istme vahekäigu juures, pea kõik ülejäänud soovisid nautida aknavaadet. Vaid üksikud mainisid, et sooviksid istuda keskmise istme peal.

Palju kurdeti lennukite puhul ebamugavate istmete ja lärmakate kaasreisijate üle. Samuti mainiti häirivana lennuki hilinemist, ebamugavaid turvameetmeid ja kalleid piletihindu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles