Bingo ja Vikingi kopsakad peavõidud suurendasid piletimüüki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Lotto.
Viking Lotto. Foto: Reporter.ee

Tänased Bingo Loto ja Viking Lotto kopsakad ennustatavad

jackpot

'id on kergitanud lotopiletite müüki, kõige suuremat piletiostuhuvi ennustab Eesti Loto veel tänaseks päevaks.

«Viking Lotto piletite müük esmaspäeval ja teisipäeval on võrreldes möödunud nädala esimeste päevadega tõusnud 68,5 protsenti, Bingo Loto piletimüük kasvas 26 protsendi võrra,» ütles Eesti Loto kommunikatsioonijuht Maarja Mänd.

Tema sõnul on Bingo Loto täisvõiduks ennustatav 5 miljonit krooni märkimisväärne summa. Ajaloo kõige suurem jackpot - 9 miljonit krooni loositi välja hiljuti, 25. märtsil.

Viking Lotto peavõiduks ennustatakse täna 45 miljonit krooni, millest suuremat summat pole loosimisele läinud alates 2000. aastast, mil Eesti Viking Lottoga ühines. Näiteks möödunud nädalal ennustas firma 19 miljoni kroonist jackpoti, kuid lõpuks kogunes see palju suuremaks ja oli koguni 27 miljonit.

Et põhjamaade ühise lotomängu Viking Lotto peavõit satub statistiliselt harva Eestisse, on põhjendatav sellega, et eestlased ostavad neid pileteid teistega võrreldes vähem.

«Norrakad on kõige suuremad Vikingi ostjad, läbi aegade on Norrasse läinud ka kõige rohkem võite,» sõnas Mänd. «Kuid pole midagi nuriseda, ka eestlased on olnud päris õnnelikus seisus - kui ei ole tulnud ka täisvõitu, mis pälvib rohkem tähelepanu, siis ka peavõitu on jagatud.»

Eestis on 85 lotomiljonäri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles