Uued tooted: mango jogurtimaius ja sorbetist pulgajäätis

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks 90-grammine maasika-puuviljasorbett sisaldab 98 kcal ja 21,5 g suhkrut.
Üks 90-grammine maasika-puuviljasorbett sisaldab 98 kcal ja 21,5 g suhkrut. Foto: Balbiino

Poelettidele saabusid uued tooted: Alma kõrge viljasisaldusega mango jogurtimaius ning Balbiino sorbetist pulgajäätis.

Alma jogurtimaiuste seeria täieneb maikuus uue eksootilise mango maitsega, mis sisaldab 14 protsenti mahlaseid mangotükke. 

«Kui siiani on jogurtimaiuste seerias enimarmastatud maitseteks kirsi- ja maasikamaitsed, siis usume et mahlaste mangotükkidega säilitusainetevaba uus jogurt täiendab vääriliselt lemmikuteks kujunenud maitsete seeriat,» arvas Valio Eesti turundusdirektor Krista Kalbin.

Alma tootevalik täieneb ka maitsestamata jogurti 380-grammise taassuletava pakendiga. «See sobib hästi kevad-suvistesse värsketesse retseptidesse või kergeks vahepalaks, mistõttu pakume tarbijatele võimalust osta toodet ka mugavas väiksemas pakendis,» lisas Kalbin.  

Kodumaine jäätisetootja AS Balbiino teatas, et hakkas valmistama sorbetti pulgajäätistena, mis tuleb turule Draakoni kaubamärgi all. Jäätisesõbrad saavad valida maasika-puuviljasorbeti ja maasika-vaarikasorbeti vahel. Sorbett valmib värskete marjade ja puuviljade püreest.

«Draakoni jäätis on kummardus puhtale loodusele, lisaainetevabale toidukultuurile ning tulemuseks saadud marjane ja puuviljane maitse on meie kompliment nii suurtele kui ka väikestele jäise desserdi sõpradele,» ütles AS Balbiino juhataja Kaido Salurand.

Uudne jäätis sobib hästi ka neile, kes oma menüüs piimatooteid vältida soovivad või eelistavad tarbida rasvavabasid tooteid. Balbiino võitis maasika-puuviljasorbeti ja maasika-vaarikasorbetiga AS Kalevi korraldatud konkursi jäätiste tootmiseks populaarse Draakoni kaubamärgi all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles