Pood ei müü mehele tema kahtlase mineviku pärast arvutit

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disainimaja kavatseb võltsrünnakute pärast politseisse avalduse teha.
Disainimaja kavatseb võltsrünnakute pärast politseisse avalduse teha. Foto: SCANPIX

Mees ostis internetipoest Computech ligi kuu aega tagasi arvuti, kuid pood otsustas ootamatult, et müüb arvuti hoopis teisele kliendile.

30. aprillil teatas arvutipood Computech oma kliendile Margo Kõrkjasele, et on mehe 17. aprillil ostetud arvuti teisele kliendile müünud ja loobub lepingust Kõrkjasega, kirjutab Õhtuleht.

E-poe Computech juhataja Siim Ruga lubas kliendile raha tagasi maksta. Ruga sõnul ei saanud mees arvutit, kuna ei läinud sellele õigel ajal Cargobusi järele.

«Kuna ta tegi mitmeid ähvardusi meie pihta, siis guugeldasime inimest ja tuli välja, et ta on kriminaalse taustaga,» rääkis Ruga.

Kõrkjas on olnud kahtlustatav kelmustes, kuid hagist tema vastu loobuti.

Ruga kinnitas Tarbija24le, et klient oli teadlik kuupäevast, mil arvuti Cargobusiga temani jõuab ning kokku oli lepitud, et klient toob arvuti ära. Arusaamatutel põhjustel klient aga arvutile järgi ei läinud ja firmat sellest ei teavitanud. Nädal aega hiljem ostja helistas ja teatas, et ei ole arvutit saanud. Ruga väitel ütles klient, et e-pood on tema raha kinni hoidnud ja nõudis selle eest kompensatsiooni. Computech ei soovinud jätkata inimesega kööstööd. Ettevõtte sõnul pakutakse klientidele kvaliteetset järelteenindust ning kardeti, et järelteeninduse ajal võib taas ostjaga probleeme tekkida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles