Saksamaal jäi väikelaps päiksevarju alusesse kinni

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päiksevari näib turvaline, kuid ühel lapsel õnnestus sinna ikkagi kinni jääda.
Päiksevari näib turvaline, kuid ühel lapsel õnnestus sinna ikkagi kinni jääda. Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Saksamaal Münchenis jäi kahe-aastane tüdruk oma lemmikmänguasja päiksevarju aluse seest õngitsedes sinna kättpidi kinni ja päästjatel tuli ta sealt seest välja lõigata.

Laupäeval oma kodu terrassil  lemmikleluga mänginud laps pillas selle päiksevarju jala sisse ning püüdis seda ise kätte saada, kuid jäi hoopis kättpidi sinna kinni, kirjutab Bild.  Vanemad püüdsid lapse kätt esialgu ise vabastada, aga kui see neil ebaõnnestus, siis kutsuti kohale päästjad. Spetsiaalse vahendi abil lõigati päiksevarju jalg katki, et lapse käsi vabaks saada. Päästeoperatsioon kestis tund aega ja laps viidi pärast seda kohalikku lastehaiglasse kontrolli.

Päiksevarjuõnnetused ei ole sagedased, kuid aeg-ajalt neid siiski juhtub. 1991. aastal puhus tugev tuul USAs Delawareskunstinäituse osaks olnud ligi 220 kg raske vihmavarju minema ning see tappis naise ning vigastas veel kahte inimest.

Pilte õnnetusest saab näha siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles