Bingo Lotoga pea 400 000 eurot võitnud hiidlane käis võitu vormistamas

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo Loto pilet.
Bingo Loto pilet. Foto: Joosep Martinson/Õhtuleht

8. mai saates Suur Lotokolmapäev Bingo Lotoga jackpoti võitnud keskealine Hiiu naine käis täna koos pojaga Eesti Lotos oma võitu vormistamas.

Tegu oli põlise hiidlannaga, kes üles kasvatanud neli last ja kel juba lapselapsedki rõõmuks olemas. «Võtame rahulikult. Raha ei ole meie peres kunagi liiga palju olnud. Saan nüüd teha korteris remondi, toetada lapsi ja käia hambaarstil,» ütles naine.

Oma võitu tema sõnul aga saarel saladusena hoida on keeruline. 

Lotot mängib võitja siis, kui parasjagu meelde tuleb - ta ei pea ennast väga suureks lotomängijaks. Lotovõidust sai teada saadet vaadates ja mängu kaasa mängides. Väiksemaid võite on äsja jackpoti võitnu saanud varemgi - võitnud Bingo Loto nurkademängus ja nädal enne suurvõitu Viking Lottot mängides sai ka väikse võidu.

Eelmine Bingo Loto jackpot võideti 20. veebruaril, võidusummaks oli siis 318 403 eurot ja võitjaks osutus internetist pileti ostnud keskealine mees Harjumaalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles