Lugeja kaebab: miks Chilli raha eest tasuta allahindlust pakub?

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Söögikoha BabyBack sooduskupongid.
Söögikoha BabyBack sooduskupongid. Foto: Chilli.ee

Tarbija24 lugeja Mikk soovis teada, miks pakub Chilli vautšeriportaal raha eest söögikoha BabyBack allahindluskuponge, kui neid saab viimase koduleheküljelt ka tasuta alla laadida.

Miku selgitusel müüakse Chillis 2 euro eest BabyBacki 50-protsendise allahindlusega vautšereid, kuigi BabyBacki restoranides on niigi kehtestatud kord, et restoranides saab igal päeval koduleheküljelt tasuta välja prinditud kupongi alusel 60-protsendise allahindlusega menüüd (http://www.babyback.ee/allhotstuff/sooduskupongid/).

«Olen tõdenud juba mitmeid kordi, et need kupongifirmad on pettuste peal väljas ja kohati müüakse kaupa kallimalt ning olematu allahindlusega,» sõnas Mikk.

Vastab Chilli tegevjuht Martin Aigro:

Klient mõtleb arvatavasti antud soodustust: http://babyback.ee/allhotstuff/sooduskupongid/.

Antud soodustuse iseloomud on erinevad. Klientide petmisest siinkohal rääkida ei saa, kuna Chilli vautšeri iseloom on teine, see võimaldab palju rohkemat ning ei ole ajalise piiranguga.

BabyBackil on 16 kupongi (http://babyback.ee/assets/Uploads/kupongid-web.pdf), kust näiteks ei leia ühtegi pitsat ning üle poolte kupongidest on seotud jookidega. BabyBacki enda kupongid kehtivad iga päev kell 9.00-17.00. Ainult üksainus sealne kupong võimaldab 60-protsendist soodustust, kõik ülejäänud kupongid võimaldavad kuni 30-protsendist soodustust.

Chilli vautšer annab soodustust 50 protsenti vabalt valitud söökidelt nii grillmenüüst kui ka pitsamenüüst. Lisaks kehtib Chilli vautšer igal kellaajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles