Kaubamajas saab nüüd suurelt ekraanilt ka teiste oste näha

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued ekraanid Kaubamajas.
Uued ekraanid Kaubamajas. Foto: Tallinna Kaubamaja

Kaubamaja iganenud kassasüsteemid lähevad sel kuul väljavahetamisele. Uutel kassadel on suured ekraanid, et kliendid saaksid jooksvalt toodete hindu jälgida.

Tallinna Kaubamaja turundusdirektor Anne-Liis Ostovi sõnul näeb klient ekraanilt oma ostukorvi sisu, püsikliendisoodustuse summat ja ka näiteks seda, kui palju ta raha tagasi peab saama.

«Ekraanid on valitud piisavalt suured, et neid oleks kassa juures seistes mugav lugeda,» märkis Ostov. Ta lisas, et vahetuse põhjuseks oli vanade kassade kõrge iga, mistõttu ei olnud nende igapäevaseks hoolduseks kuluv summa enam mõistlik. «Uus süsteem on kliendi- ja teenindajasõbralikum, lisaks kaasaegsema disainiga,» lausus Ostov.

Möödunud aastal vahetas senised arvutiekraanid märksa suuremate vastu Rimi Eesti Food. See tekitas aga poekülastajate hulgas küsimusi, kas nii avalikult oma arve jagamine teiste ostjatega on ikka õige.  

Ostovi sõnul on aga ostud juba nagunii kassalindil näha. «Ma ei näe küll seda ohtu, et ekraanid kuidagi klientide privaatsust rohkem häirida võiks,» ütles Ostov.

Tallinna Kaubamaja on tänaseks juba uutele kassadele üle läinud. Tallinna Kaubamaja Toidumaailma paigaldati uued kassad viimasena – eile öösel. Kahe järgmise nädala jooksul seatakse uued kassad üles ka Tartu Kaubamajja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles