Õismäel kerkib Kullerkupu turu asemele Maxima XX

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima XX supermarketi avamine Lasnamäel J.Smuuli tee 9.
Maxima XX supermarketi avamine Lasnamäel J.Smuuli tee 9. Foto: Toomas Huik / Postimees

Järgmisel nädalal algab Õismäe Kullerkupu kaupluse ja kõrval asuva turu ümberehitus Maxima XX supermarketiks, mis plaanitakse avada detsembris.

Kullerkupu Maxima X lähipood on viimast päeva avatud pühapäeval ning järgmisel nädalal algab vana turuhoone lammutamisega uue kaupluse ehitus.

Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid lubas, et Kullerkupu poe müügisaal tuleb varasemaga võrreldes avaram, kaupade paigutus mugavam ja käepärasem ning tootevalik mitmekesisem. «Sisekujunduses  kasutatakse uusi värvilahendusi, kus domineerivad tumehallid, oranžid ja helerohelised toonid,» märkis Erilaid.

Mullu laiendas kauplusekett Järveotsa ja Meelespea kauplusi ja selle aasta lõpuks avatakse seal ka esimene tänapäevane supermarket.

Erilaidi hinnangul on Õismäe väga perspektiivikas piirkond. «Meie kolm sealset kauplust jäid klientidele juba selgelt kitsasteks, ostjaid käis palju ja kaubariiulite vahel oli üha raskem liikuda. Samuti küsiti tihti, millal jõuavad piirkonda suuremad kauplused nagu Maximal on näiteks Lasnamäel,» rääkis Erilaid.

Maxima investeerib ehitusse üle 2,5 miljoni euro. Rajatava kaubanduskeskuse üldpind on 2500 ruutmeetrit, millest Maxima müügisaal võtab enda alla enam kui 1500 ruutmeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles