Sebe bussijuht ulatas neiule ilusa naeratuse eest šokolaadi

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Vaevalt, et juht šokolaadi kõigile jagab, oma abivalmidust jagab ta aga kindlasti kõigile!» toonitas neiu.
«Vaevalt, et juht šokolaadi kõigile jagab, oma abivalmidust jagab ta aga kindlasti kõigile!» toonitas neiu. Foto: Erakogu.

Nädalavahetusel sai üks varahommikune reisija äärmiselt positiivse kogemuse, kui Sebe bussijuht teda igati aitas ja lõpetuseks «ilusa naeratuse eest» šokolaadi kinkis.

Nimelt sõitis Lagle (perekonnanimi toimetusele teada) pühapäeva varahommikul kella seitsmese Sebe täistunni ekspressiga Tallinnast Tartusse ja jõudis bussijaama viimasel minutil. «Seejärel sain teada, et bussis ei saa kaardiga maksta ning juht saatis mu viisakalt sularaha tooma,» rääkis Lagle, kes sõidab bussiga harva. «Juht näitas kenasti, kus asub sularahaautomaat, mis oli kuhugi alla korrusele tõstetud, ja ütles, et aega on ja ootab mu rahulikult ära,» lisas neiu.

«Kui ma rahaga õnnelikult bussi tagasi jõudsin, pileti lunastasin ja maha istusin, siis oh üllatust – bussijuht tõi mulle pisikese šokolaadi. «See on ilusa naeratuse eest,» ütles mees. Ülimeeldiv üllatus! Ebareaalne, inimesed on ikka nii ilusad ja head!» rõõmustas Lagle.

Laglele, kes oli võõras linnas (Tallinnas - toim), tegi bussijuhi abivalmidus head meelt. «Ma tõesti tundsin, et ta juhendab mind, ootab ja ei kiirusta,» lisas Lagle, kes kiitis bussijuhti ka Sebe Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles