Ameerika firma müüb rinnapiimamaitselisi pulgakomme

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Lollyphile kodulehelt.
Fragment Lollyphile kodulehelt. Foto: www.lollyphile.com

Ameerika pulgakommifirma Lollyphile tõi turule rinnapiimamaitselised pulgakommid. Omapärase toote väljatöötamisele aitasid kaasa paljud emad, kes oma rinnapiima ettevõtte maitsespetsialistidega jagasid.

Lollyphile pulgakommid ehtsat rinnapiima ei sisalda, kuna see nõuaks ettevõtte omaniku Jason Darlingi sõnul liiga paljude naiste kaasamist. Samas kinnitas omanik, et uute pulgakommide maitse on rinnapiima maitsele piisavalt sarnane, et kliendid seda nautida saaksid, vahendab Fox News.

«Minu sõprusringkonnas on juba peaaegu kõigil lapsed ning mulle hakkas vaikselt koitma, et rinnapiim on tegelikult niivõrd maitsev ja ma teadsin, et pean selle maitse «kinni püüdma» ning selle ära kasutama,» lausus Darling.

Mehe sõnul võib nostalgilisi maitseid välja mõelda iga ettevõte. «Tahaksime mõelda, et pakume maitset, mida meie kliendid armastasid juba enne seda, kui nad üldse mõelda oskasid,» lisas ta.

Lollyphile pulgakommide valikus on veel ka näiteks absindi- ja šokolaadi-peekonimaitselised pulgakommid. Üks pulgakomm maksab ligi kaks eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles