Rimi lühendab lahtiolekuaegu

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi kassad.
Rimi kassad. Foto: Mihkel Maripuu

Alates tänasest, 1. juunist lühenevad Rimi lahtiolekuajad: kõik kauplused peale Viljandi Rimi supermarketi on nüüd avatud kella 9st hommikul kella 22ni õhtul.


Viljandi supermarket avatakse endiselt kell 8.

Senise kella 23 asemel suletakse Ülemiste, Norde Centrumi, Haabersti, Lasnamäe Centrumi ja Pärnu Rimi hüpermarket alates tänasest tunni võrra varem. Lisaks avatakse kella 8 asemel Rakvere, Kuressaare ja Kaubahalli supermarket ning Rakvere hüpermarket nüüdsest kell 9.

Rimi Eesti Food AS tegevjuhi Christer Östholmi sõnul tingis kaupluste lahtiolekuaegade muutmise otsuse soov üle Eesti olla avatud samadel aegadel ja vajadus operatiivkulude pealt kokkuhoidu saavutada.

«Majanduse raskemates tingimustes otsivad kõik ettevõtteid võimalusi, kuidas oma ööprotsesse efektiivsena hoida ning seda teeme ka meie,» kommenteeris Östholm.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Evelin Mägioja sõnul on viimase paari kuu jooksul täheldatud, et hilisõhtul ostetakse väga vähe. Mingil määral võib see tema sõnul olla seotud ka õhtuse alkoholimüügi keeluga, kuigi see kehtib juba pikemat aega ja näiteks Tallinnas oli enne seda veelgi varasem müügipiirang.

«Kui me oleme nüüd analüüse teinud müükide kohta viimasel lahtiolekutunnil kella 22st kella 23ni, siis need müügid on päris väikesed,» ütles Mägioja Tarbija24.ee'le. Sama kehtib tema sõnul ka hommikute kohta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles