Prisma saab Rimi hommikused ja õhtused kliendid endale

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma.
Prisma. Foto: Toomas Huik

Kuigi vajadus kokku hoida on sundinud Rimit oma kaupluste lahtiolekuaegu lühendama, ei kavatse nende üks suuremaid konkurente Prisma seda teha ning saab pigem nautida sülle kukkunud konkurentsieelist.


Prisma kommunikatsioonijuhi Kadri Lainase sõnul ei näe nemad põhjust, miks peaks kauplused hommikul hiljem lahti ja õhtul varem kinni panema. Prismad on praegu lahti kella 8st 23ni.

Lainase sõnul leidub Prisma külastajate seas nii neid, kes hommikul 8 ja 9 vahel näiteks enne tööle minekut läbi astuvad, kui ka neid, kes töö pärast või mingil muul põhjusel eelistavad poes käia õhtusel ajal. «Meil kliente praegu nendel kellaaegadel on igas kaupluses,» märkis Lainas.

«Leiame, et ka neil inimestel peab olema võimalus ostusid teha poes, kus on soodsad hinnad ja lai valik,» lisas ta.

Et Prisma kauplused on mitmes kohas, näiteks Ülemistes ja Rocca al Mares Rimiga suhteliselt lähestikku, annab viimase muudatus Prismale Lainase sõnul konkurentsieelise ning varahommikused ja hilisõhtused kliendid tulevad nüüd neile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles