Lennuk lendas rattakoopas surnud mehega seitse korda

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuk. Illustratiivne foto.
Lennuk. Illustratiivne foto. Foto: Reuters / Scanpix

Ifly lennuk tegi seitse lendu enne, kui hooldustöötajad märkasid, et masina rattakoopas oli surnud inimene.

Ifly Airbus A33-300 oli just lõpetanud lennu Itaaliast Riminist Moskvasse, kui lennuki juures askeldanud töötajad märkasid lennuki esimese teliku peal vereplekke. Pärast lähemat vaatlust leidsid nad rattakoopa seest Gruusia passiga mehe säilmed, kirjutab new.com.au.

Lahkamise tulemused avaldati 6. juunil ja need näitasid, et mees oli surnuks külmunud. Nüüd üritavad uurijad kindlaks teha, kas mees oleks võinud pääseda lennuki peale. «Esialgsete järelduste kohaselt suri afroameeriklane külma kätte. Ta lendas ilmselt ilma piletita,» teatasid uurijad.

Kuigi see võib enamikule tunduda võimatu, ei näinud hooldustöötajad mehe laipa lennuki rattakoopas. Lennunduse eksperdid on kurioosse juhtumi üle internetifoorumites palju arutanud.

Foorumis KeyPuublishing teatas Harrie Spotter: «Midagi sellist on peaaegu võimatu näha enne lendu. Pidage meeles, et teliku uksed on suletud, kui lennuk on maapinnal. Kui ei ole selget verenire või sisikonda lennuki ümber, siis teil ei ole võimalik seda näha.»

«Ma ei suuda uskuda, et mitte keegi ei avanud teliku uksi ühelgi korral nende seitsme lennu ajal. Olen veetnud lennunduses 25 aastat. Vabandust, et ma sinuga ei nõustu, kuid keegi pidi seda nägema, pole mingit küsimust,» kirjutas talle teine töötaja vastu. Tema sõnul avatakse nimelt lennuki teliku uksed igal korral, kui lennuk teeb n-ö ööpeatuse. Samuti kontrollitakse lennukit iga päev väga hoolsalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles