Bingo Loto mängija võitis eile ligi 200 000 eurot

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo Loto pilet.
Bingo Loto pilet. Foto: Joosep Martinson/Õhtuleht

12. juuni «Suure Lotokolmapäeva» saates võitis üks õnnelik mängija Bingo Loto jackpoti summas 196 826,46 eurot. Võidupilet osteti internetist.

Viimati võideti Bingo Loto jackpot 8. mail, kui keskealine Hiiumaal elav naine voitis 396 229,72 eurot.

Eilne jackpot kuulus igal juhul väljaloosimisele, sest alates tänasest muutuvad Bingo Loto mängureeglid. Esimene uute reeglitega loosimine toimub järgmisel kolmapäeval, 19. juunil, mil nurkademängus loositakse senise 31 palli asemel 33 palli ning diagonaalidemängus 37 palli asemel 38 palli.

12. juuni «Suure Lotokolmapäeva» saates loositi välja ka puhkuseloosi auhinnad – kolm sõiduautot Škoda Octavia ja mitmeid rahalisi auhindu kokku 82 340 euro väärtuses.

Et seekordses lisaloosis osalesid kõik 2.maist kuni 9. juunini Bingo Loto pileti ostnud mängijad, siis palub Eesti Loto kõikidel Bingo Loto mängijatel kontrollida oma pileti võimalikku võitu Eesti Loto kodulehel või Eesti Loto müügipunktides ning võtta võidu korral Eesti Lotoga ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles