Maxima avab kolmapäeval Viimsi kaupluse

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima Viimsi kauplus.
Maxima Viimsi kauplus. Foto: Maxima

Maxima avab 19. juunil Viimsis Maxima X kaupluse, mis on harjumuspärasest kodupoest avarama kontseptsiooniga.

Maxima Eesti tegevdirektori Vaidotas Pacesa sõnul on Viimsi pood küll formaadilt kodukauplus, kuid ligi 1000-ruutmeetrine avar müügisaal annab võimaluse pakkuda poes pea sarnast kaubavalikut nagu oleme harjunud nägema suuremates supermarketites.

«Viimsis on kaubanduses küll üliterav konkurents, kuid nägime siiski, et tänapäevasele, soodsate hindadega kauplusele on sealsel jaeturul ruumi veel küll. Samuti sai kauplus ehitatud nii, et meie uutel klientidel oleks sisseostude tegemine võimalikult mugav,« märkis Pacesa. 

«Loodan, et uuenenud sise-ja välisilmega ning laiendatud kaubavalikuga kodupood vastab Viimsi tarbijate ootustele, pakkudes piirkonna elanikele soodsa hinnaga toidu- ja esmatarbekaupu,» lisas ta.

Aadressil Pargi tee 22 avatava Maxima X kodupoe üldpind on 1500 ruutmeetrit, millest 970 ruutmeetrit võtab enda alla müügisaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles