Elite erahaigla avab Jõhvis väikese kliiniku

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elite erakliinik Tartus.
Elite erakliinik Tartus. Foto: Sille Annuk / Postimees

1. juulil avab Tartus tegutsev Elite kliinik günekoloogilise kabineti Jõhvi kesklinnas aadressil Jaama 32.

Piirkonna ainus günekoloogiline erakliinik nimega Gyne Kliinik Jõhvi Naistearstid alustab tööd Jõhvi haigla kõrval ja kahe perearstikeskuse naabrina. «Kui varasemalt pidid Jõhvi naised naistearsti juures käima sageli näiteks Kohtla-Järvel või Ahtmel, siis uus günekoloogiline kabinet muudab naistearstide vastuvõtule pääsemise kiireks ja mugavaks,» teatas Elite kliiniku arendusjuht Kristina Sõritsa.

Esialgu ootavad patsiente kolm naistearsti: 27-aastase tööstaažiga doktorid Olga Iljuhhina ja Vladimir Iljuhhin ning 43-aastase töökogemusega dr Inna Favorskaja. Kabinet on avatud esmaspäevast laupäevani – tööpäeviti õhtul kella 20ni ja laupäeviti kella 16ni.

Kabinetis toimub igapäevane ambulatoorne vastuvõtt. Kohapeal on võimalik teostada ultraheliuuringuid ja võtta kõik vajalikud analüüsid.

Tegeletakse nii raseduse planeerimise, infertiilsuse diagnoosimise ja raviga, rasedate jälgimise kui ka muude günekoloogiliste haiguste raviga. Üheskoos Tartu Elite kliiniku kolleegidega on võimalik planeerida ka lastetuse ravi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles