Osa Starmani kliente jääb ilma populaarsetest telekanalitest

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starmani digiboks.
Starmani digiboks. Foto: Toomas Huik

Seoses uute kanalite lisandumisega liiguvad näiteks ZUUMtv L-paketi valikust välja programmid CNN, Silver ja Cartoon, teatas Starman.

Starmani kanalivalikusse lisandub 3. juulil kolm uut kanalit ja samas muutuvad ka mitmete kanalite asukohad nii ZUUMtv, DigiTV kui ka analoog kaabeltelevisiooni klientidel.

Starman toob DigiTV kanalite valikusse kolm uut teleprogrammi. Esimesena lisandub digiTV R- ja Vene teemapaketti venekeelne meelelahutuskanal 1+1 International.

Samuti lisandub uus lastekanal Kidzone, mis hakkab paiknema DigiTV L, XL ja R-paketis ning Laste teemapaketis, ning programm Sony Turbo, mis hakkab paiknema DigiTV L, XL ja R-paketis ning Starmani valikkanalite nimekirjas.

Samal päeval lõpetab Starman kogu võrgus kanali TVC Internationali näitamise. Lisaks liiguvad digiTV R-paketist välja kanalid Discovery World ja Discovery Science. Mõlemad kanalid paiknevad edaspidi Starmani valikkanalite nimekirjas ning Looduse ja teaduse teemapaketis.

Starman lõpetab mitmetes linnades ära dubleeritud Eurosport, Euronews ja Viasat Exploreri edastamise. Edaspidi on nimetatud kanalitel võimalik valida kahe audiokeele vahel.

Muudatused puudutavad ka ZUUMtv kliente, 3. juulil toob ZUUMtv S- ja M-paketi kanalite valikusse uudistekanali Euronews ja venekeelse programmi TV3+, mis vahetavad välja kanalid History ja TLC. Edaspidi on need kanalid leitavad vastavalt ZUUMtv M- ja L-pakettidest.

See tähendab seda, et History, mis enne oli S-paketi kanalite valikus, liigub nüüd ZUUMtv M-paketi kanalite valikusse ning TLC, mis enne oli M-paketi kanalite valikus, liigub L-paketi kanalite valikusse.

ZUUMtv L-paketi klientide valikusse tuleb lisaks Euronews kanalile veel eestikeelne lastekanal Kidzone ja programmi Sony Turbo.

Seoses uute kanalite lisandumisega liiguvad ZUUMtv L-paketi valikust välja programmid CNN, Silver ja Cartoon.

Muudatustega ei pea leppima

Uute kanalite lisandumisega Starmani kanalivalikusse muutuvad mitmete kanalite asukohad nii DigiTV, ZUUMtv kui ka analoog kaabeltelevisiooni klientidel.

Starman palub neil, kes ei näe kanaleid oma DigiTV programmivalikus, teostada digiboksile või -telerile kanalite automaathäälestus või algseadete taastamine analoog kaabeltelevisioonis uus kanalite otsing. 

Muudatustega mittenõustumisel on kliendil ühe kalendrikuu jooksul muudatuste kohta teate avaldamisest õigus lepinguline suhe Starmaniga üles öelda, teatades sellest Starmanile ja täites kõik senisest pooltevahelisest lepingulisest suhtest tulenevad kohustused.

Kui klient ei ütle ühe kalendrikuu jooksul üles lepingulist suhet Starmaniga, loetakse, et klient on vaikimisi avaldanud oma tahet aktsepteerida muudatused ja ei oma Starmani vastu pretensioone muudatuste osas.

Starman teatab kliente kõikidest muudatustest täpsemalt juunikuu arvetel.

Seoses uute kanalite lisandumisega programmivalikusse, toimub 3. juulil ajavahemikul 01:00 - 07:00 katkestusi Starmani DigiTV teenuste edastamises. Peale nimetatud ajavahemikku võib digiboks vajada uut automaatotsingut.

«Oleme planeerinud kanalite muudatused teostada üks kord aastas juulikuu alguses, et võimalikult vähe meie kliente häirida,» ütles Starmani pressiesindaja Kristi Reiland.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles