Täna õhtul ja öösel esineb häireid EMT teenustes

Tiina Kaukvere
, Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT võrgus on klientidel probleeme leviga.
EMT võrgus on klientidel probleeme leviga. Foto: Lugeja pilt

Ööl vastu homset toimub EMT võrgus suuremahuline võrguseadmete vahetus, mille tõttu on alates täna õhtust ajutiselt peatatud  EMT teenuste tellimine ja muutmine. Ööl vastu laupäeva võib esineda probleeme teenuste käivitamisel ja tellimisel ning EMT e-kanalite töös.

Alates kella 20-st kuni kella 8:30-ni laupäeva hommikul on peatatud teenuste tellimine ja muutmine EMT teeninduskanalites, teatab EMT.

Samal perioodil ei toimi telefonilt juhitavad teenused – ei saa peale panna ja maha võtta näiteks suunamisi ja piiranguid, numbrinäitu või koputust.

Välisriigis olevatel klientidel, kes tööde teostamise ajal vahetavad võrku ehk sisenevad teise riiki, võib teenuste edasiseks kasutamiseks olla vajalik lülitada oma telefon korraks välja ja uuesti sisse. Samuti võib see olla vajalik neil klientidel, kes tööde teostamise ajal liiguvad Eesti-siseselt 4G võrgu levialast 3G võrgu levialasse.  

Seadmete vahetuse järel võib laupäeva hommikul seadmete häälestuse käigus esineda probleeme teenuste käivitamisel ja tellimisel ning EMT e-kanalite töös.

Klientidel, kellel esineb laupäeval probleeme teenuste kasutamisega (helistamine, kõnede vastuvõtmine, mobiilse interneti kasutamine vm), soovitab EMT mobiil või tahvelarvuti taaskäivitada.

Võrguseadmete vahetus tehakse klientidele jätkuvalt kvaliteetse teenuse tagamiseks. Tööd teostatakse öösel, et kliente võimalikult vähe häirida. EMT palub vabandust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles