Naine kolis elama Cancuni lennujaama

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cancuni lennujaam. Illustreeriv foto.
Cancuni lennujaam. Illustreeriv foto. Foto: Marco Ugarte/AP

Ameerika Ühendriikidest Mehhikosse lennanud naine seadis end elama Cancuni kuurortlinna lennujaama.

Mehhiko kodanik saabus 30. juunil Ameerika Ühendriikidest Cancuni lennujaama ja pole sellest ajast lennujaamast lahkunud, kirjutab portaal News.com.au

Naist jälgib politsei, kuid teda ei saa vahistada, kuna ta ei ole pannud toime kuritegu. Lennujaama personal märkas 45-aastast naist, kuna ta uitas päevast päeva mööda lennujaama ringi, magas põrandal ning pesi end tualetis. Lisaks võtab naine aeg-ajalt sularahaautomaadist raha ja ostab endale lennujaama kohvikutest süüa.

«Ta näeb välja nagu tavaline reisija, ta ei tõmbaks endale inimeste tähelepanu, aga me näeme teda iga päev. Me ei ole küll arstid, aga on ilmselge, et tal on probleeme – üks minu kolleeg püüdis temaga rääkida, aga tundub, et tema mõistusega ei ole kõik korras,» rääkis ühe lennufirma töötaja.

Naine käib ringi ja räägib endamisi hispaania ja inglise keeles, teatas kohalik politsei. Passi järgi tegi politsei kindlaks naise nime, päritolu ja sünniaja. Praegu üritatakse leida naise perekonda, kuid seni ei ole otsingud olnud tulemuslikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles