Lugejad: õnnetusi vanade metalltorudega on ka varem juhtunud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metallist pesupuud.
Metallist pesupuud. Foto: Kristjan Teedema

Postimehe lugejad tõid välja, et tegelikult on vanade metallkonstruktsioonidel juhtunud palju sarnaseid õnnetusi nagu täna päevavalgele toodud pesupuu õnnetus Tartus. Siiski ei ole need olnud nii traagilised.

Postimehe lugeja kirjutas, et kümme aastat tagasi juhtus ka tema tütrega taoline õnnetus nagu  pesupuu õnnetus Tartus. Ainult, et konkreetse lugeja laps pääses luumurruga. «Tänaseni ei jõua ära tänada kõrgemaid jõude, et laps elus on,» kirjutas lugeja. Ta nentis, et lapsi ei saa ööpäevaringselt jälgida ja sellel ei oleks ka mõtet, kuna õnnetusi ikka juhtub. Ka süüdlase otsimine on lugeja arvates mõttetu.

«Mul oli noorem tütar mitu päeva haiglas ja loomulikult mitu kuud kipsis peale seda, kui Mustamäel ühel mänguväljakul talle laste liumägi peale kukkus,» kirjutas teine lugeja. Lapsel oli lahtine käeluumurd, muljuda said ribid ja kael. «Õnneks juhtus läheduses olema ka inimene, kes lapsele peale kukkunud monstrumi jõudis üles tõsta. Muidu oleks asi kurvemalt võinud lõppeda!»

Kolmas lugeja teatas, et tema maja juures on üks nõukogude aegne vaibakloppimistrapets, kus lastele meeldib ronida rohkem kui korralikul mänguväljakul mängida.

Veel kaks lugejat kirjutasid, et nende lapsed on metallist konstruktsioonidel viga saanud – üks laps lömastas suure varba, teine murdis kahel korral luu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles