Supermarketid saavad ka oma bensiinijaama

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selverisse piima järgi minnes saab varsti ka tankida.
Selverisse piima järgi minnes saab varsti ka tankida. Foto: Marko Saarm / Sakala

Harjumaal ehitatava Peetri Selveri ja  Kärdlas asuva Hiiumaa Selveri juurde rajatakse kaks uut uut automaattanklat.

Peetri alevikus avatakse Selver tänavu novembris ning samaks ajaks valmib ka Neste tankla, teatas Selver.

«Asukoht on ühtaegu hea nii jaekaubanduseks kui kütusemüügiks,» kinnitab Selveri keti juht Andres Heinver. Ta lisas, et Peetri asumis on Selver esimene suur toidupood ning ettevõte loodab, et poest kujuneb piirkonna keskus. «Tallinnast Tartu suunal liiguvad iga päev tuhanded autojuhid, kellele jäävad nii kauplus kui tankla mugavalt paremat kätt. Näeme lisaks kaubanduskeskusele ja tanklale seal ruumi veel teistelegi kaubandus- ja büroopindadele, mida toetab sügiseks valmiv taristu,» rääkis ta.

Vastavalt detailplaneeringule on Peetri Selveri ümber asuvatele kruntidele võimalik rajada kaks automüügi salongi, kaubandushoone ning büroohoone. 

Hiiumaa esimene Neste tankla on plaanis avada 2014. aasta maikuus. Kinnitatud detailplaneering võimaldab lisaks tankla rajamisele laiendada seal ka kaupluse parklat ning välja ehitada bussipeatus ning autopesula. 
Selveri kinnitusel pole tänase seisuga sellist kokkulepet, et poekülastajad hakkaksid saama bensiini soodsama hinnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles