Dubais kukkusid majutushinnad neljandiku võrra

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix
Maailma ainukese seitsmetärnihotelli Burj Al Arabi omanikfirma juhi Gerald Lawlessi sõnul kukkusid Dubais majutushinnad märtsis neljandiku võrra.

Dubais on turism majanduse väga tähtis osa ja finantskriis on selle sektori jaoks olnud lausa õudusunenägu. Siiski ei ole külaliste vähesus ja hindade kärpimine sealsetel hotellidel jalgu alt löönud, vahendas E24.no.

Lawless ütles, et eelnevatel aastatel on Dubai hotellidel läinud suurepäraselt ja seetõttu suudavad nad taluda ka langusperioodi ning seda kvaliteedis järele andmata.

Ta lisas, et paindliku hinnapoliitika tõttu ei ole hotellid ka tühjaks jäänud – mitmetes hotellides on kinni 90 protsenti tubadest.

Lawlessi väiteid toetab ka konsultatsioonifirma STR Global raport, mille järgi on turistide arv Dubais kahanenud 15 protsendi võrra, hotellide sissetulekud toa kohta aga lausa 41 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles