Perekond leidis Burger Kingi lasteeinest marihuaanat

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marihuaana.
Marihuaana. Foto: SCANPIX

Perekond sai USA kiirtoidurestoranis Burger King ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui nende väikseima, nelja-aastase pereliikme lasteeinest marihuaanaga täidetud piibu leidsid. Politsei kinnitusel tunnistas üks restorani töötaja üles, et peitis piibu oma vahetuse ajal ära, kuid seni pole teada, kuidas see lasteeinesse sattus.

Intsident leidis aset USA osariigis Michiganis asuvas Burger Kingis, vahendab Medical Daily. Raevunud vanaisa teatas avastusest kohe ka politseile, kes põhjaliku uurimise järel kolm narkootikume omanud meest arreteeris.

Üks neist, 23-aastane Burger Kingi töötaja, tunnistas üles, et tõi piibu tööle kaasa ja peitis selle oma vahetuse ajal ära. «Mees peitis selle kuhugi restorani, kuid me ei ole kindlad, kuidas see lasteeinesse sattuda võis,» ütles Dundee politseiülem David Uhl. «Kuidagi keegi selle leidis ja ilmselt toidu lähedale asetas, kui parajasti einet kokku pandi. Juhtum on kindlasti imelik,» lisas Uhl.

Kaks teist meest, kes ei olnud Burger Kingi töötajad, võeti kinni sündmuspaiga lähedalt, nad omasid hašišit ja narkootiliste ainete tarbimiseks vajalikku varustust.

«Meil kehtib nulltolerants uimastipoliitika suhtes,» ütles Burger Kingi esindaja, kelle sõnul uuritakse põhjalikult, kuidas selline asi juhtuda võis. «Vabandame klientide ees selle õnnetu intsidendi pärast».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles