Estonian Airi hilinenud lennuk pakkus unetu öö

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Toomas Huik / Postimees

Eile õhtul kell 23.55 Brüsselist Tallinna saabuma pidanud Estonian Airi lennuk jõudis kohale ca 2,5 tundi hiljem ja pakkus seega pruuti oodanud Tiidule peaaegu unetu öö.

«Ma sain umbes kaks tundi magada,» kurtis 20ndates eluaastates Tiit, kes pidi tööpäeva õhtul sõbratarile lennujaama vastu minema. «Tallinna lennujaama lehel oli ainult märge, et hilineb. Estonian Airi infotelefon on avatud ainult tööpäeviti ja lennujaama omad ka ei teadnud, ütlesid, et kahe tunni pärast peaks kohal olema. Kaks ja pool tundi sõidab see küna,» nentis ta.

Lennuk jõudis kohale pisut enne kella 2.30 öösel. «Piloodid olevat öelnud, et oli tehniline rike ja ei jõudnud kõiki lende teenindada,» teatas Tiit.

Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelinen selgitas, et lend hilines kaks ja pool tundi lennuki vahetuse tõttu, kuna esialgselt lendu teenindama pidanud lennuki ukseanduri töö ei vastanud  normidele. «Estonian Air palub vabandust reisijatele tekitatud ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles