Vana elektrirong teeb oma viimase sõidu

Hanneli Rudi
, Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellise rongisõidu nautimiseks tuleb varsti Lätti minna, sest Eesti raudteedel need enam ei sõida.
Sellise rongisõidu nautimiseks tuleb varsti Lätti minna, sest Eesti raudteedel need enam ei sõida. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Juulikuu alguses tuli liinile esimene uus elektrirong ja järgmisel nädalal lõppeb rongipargi uuendamine, kui oma viimase sõidu teeb seni veel käigus olnud vana raudruun.

«Praegu liinil olev üks vana rong asendatakse uuega järgmise nädal jooksul,» rääkis Elektriraudtee pressiesindaja Norbert Kaareste. Vanad rongid müüs ettevõte Lätti, kus need remonditakse ja hakkavad taas reisijaid vedama.

Kui diiselrongide puhul on ettevõte välja öelnud, et piletite hinnad kerkivad, siis kuidas muutuvad uuel aastal elektrirongide piletite hinnad, ei saa Kaareste sõnul veel öelda. «Kindlasti ei saa rääkida 1. jaanuarist mingitest hinnahüpetest ning eksisteerib juba täna hulk liine, kus rongide hinnatase on võrreldav kommertsvedajate piletihindadega, nagu Sauel,» ütles Kaareste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles