Restoranikliendid sattusid toidumürgitusega haiglasse

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoranieine.
Restoranieine. Foto: SCANPIX

Rain ja Jessica käisid ühes Tallinna kesklinna söögikohas õhtust söömas ja said sellise kõhutõve, millest toibumiseks vajati poolteist päeva haiglaravi, ühegi kontrolliva ameti kõrvu pole juhtunu aga siiani jõudnud.

«Mõtlesime, et teeme ühe korraliku õhtusöögi ja lähme kinno, aga pärast kino hakkas paha. Läksime koju, mõtlesime, et äkki läheb üle, aga aina hullemaks läks ja läksime haiglasse,» kirjeldas Õhtulehele Rain, kuidas meeldiv õhtu elukaaslasega katastroofilise pöörde võttis ja nad Merimetsa haiglavoodisse jõudsid.

Rain ja Jessica jäid restorani süüdistamisega ettevaatlikuks, tõbi võis ka mujalt tulla, aga haiglas oli söögikohast juttu ja seal öeldi neile, et samast kohast on teisigi inimesi kõhuhädaga tulnud.

Kuivõrd Jessica andis oma juhtumist teada ka suhtlusportaalis, sai ta tagasisideks kommentaari: «Mu sõbranna sõi ka seda krevetisalatit seal ja sama lugu.»

Restoran ei tea inimeste haigestumisest ja väidetavast seosest just nende toiduga siiani midagi.

Haiglasse sattumisest kolm päeva hiljem ei ole asutust keegi kontrollinud – ei terviseamet ega veterinaar- ja toiduamet (VTA). Info ühest söögikohast tulnud tõbistega peaks VTA-le ja terviseametile edastama haigla, kuid Merimetsa nakkushaigla ütles, et neil seesugune teave puudub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles