Suurhaigla sulgeb suveks osakondi

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haiglapalat.
Haiglapalat. Foto: Lauri Kulpsoo.

Rasketel aegadel hoolega raha lugev Põhja-eesti Regionaalhaigla on otsustanud suveks osa osakondi sulgeda ja personali kollektiivpuhkusele saata.


Juuni alguses suleti haigekassa kärbete tõttu kolmeks kuuks Põhja-Eesti Regionaalhaigla Paldiski maanteel asuva psühhiaatriakliiniku esimene osakond, kus ravitakse depressiivsete ja neurootiliste häiretega patsiente, kirjutab Õhtuleht.

Eelmisest nädalast läks kollektiivpuhkusele Mustamäe haigla üks siseosakond ja selle töötajad on mures, sest liiguvad jutud, et osakond võib sügisest hoopis kinni minna.

Missugused osakonnad täpselt suvel kollektiivpuhkuse pärast suletud on, haigla pressiesindaja Inga Lill ütlema ei soostunud.

Patsientide ravimise mahu vähenemist kinnitasid nii Ida-Tallinna keskhaigla kui ka Tartu Ülikooli kliinikum, mille juhatuse liige Mart Einasto nentis murelikult, et osakondade sulgemine on arutlusel olnud, kuid ühtegi otsust seni tehtud pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles