Lugejad leiavad poetoitudest ussikesi ja juuksekarvu

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Umbes sentimeetri pikkused ussikesed olid ennast pähklikommi sees paksuks söönud ja liikusid vabadusse pääsedes õige kiirel sammul. Suuremale osale neist lõppes tee siiski prügikastis.
Umbes sentimeetri pikkused ussikesed olid ennast pähklikommi sees paksuks söönud ja liikusid vabadusse pääsedes õige kiirel sammul. Suuremale osale neist lõppes tee siiski prügikastis. Foto: Sille Annuk

Tarbija24 üleskutsele vastanud lugejate kogemused näitasid, et kõige enam poevad poetoitute sisse ikka ussikesed ja tõugud, kuid leida võib ka juuksekarvu või küüneotsi.

Üks lugeja ostis hiljuti Konsumist esimest korda õunapaprikat. «Abikaasa otsustas siis ka elus esimest korda paprikat proovida ja siis kohe esimese seest vaatas vastu vaevu paprikasse mahtunud priske kollane tõuk. Poele loomulikult pretensioone pole, kuna ega nemad neid purki ei pane ja raha anti ka tagasi,» kirjutas mees, kes tundis siiski rõõmu, et naine nüüd loodetavasti paprikaid armastama ei hakka ja neid nahka ei pista.

Ian ja Kalev leidsid mõlemad ussikesed kanafileest – esimene käis Tartu Rimis ja teine Maximas. Liina leidis Rimist ostetud kassikonservist vaglad. «Enam seda konservi ei osta ja ei soovita teistel ka osta,» tõdes ta. Kassikonservist leidis möödunud nädalal teinegi inimene 1 sentimeetri pikkused valged ussikesed. «Esimene ja viimane kord antud toodet proovida,» kinnitas ta.Ussikesi leiti veel Tartus vaarikakisselliga kohupiimast, soolapähklitest, suitsuheeringast ja hõbeheigist.

Teise õudusena avastati toidust ka juuksekarvu ja küünetükke. «Säästuplombiiri sees oli jäme pikk must juuksekarv. Ei osta enam iial säästujäätist,» ütles Ene. Eiki leidis Selveri kräsupea koogist näritud inimküüne. «See oli veel musta küünealusega,» meenutas ta.

Tallegi kanarulaadis võivad peituda kana suled. «Olen kahel korral leidnud kana suled seest niimoodi, et enne mälun ja siis tunnen midagi imelikku suus, rõve. Pakendatud suitsukanalihast leidis üks lugeja kiletüki. «Korraks oli rõve, aga siis jõudis kohale, et tõenäoliselt mingi masina praak ning kuna pakendamine toimub tõenäoliselt ikka kuskil puhtas ruumis, siis sõin hiljem edasi. Siiani elus,» kirjutas ta.

Suitsulõhega merevaigust leiti aga sinise kummikinda tükk. «Sain vabandused ja kompensatsiooni, aga tükk aega nüüd ei taha sellelt firmalt midagi soetada,» kinnitas kommenteerija. Lisaks kummikinda tükkidele oli Ann leidnud toidust ka patsikumme.

Mõni lugeja viskas arvatavasti ka lihtsalt nalja: «Ostsin kunagi 50 kg suhkrut. Kodus kotti avades leidsin kotist üle 5miljoni rubla. Siiani elu muretu,» muheles ta. Kasutaja nimega Vana Kala arvates on mõned Tuborgi õlled aga seebi maitsega – seni pole ta joogist siiski seepi leidnud. «Hapukoores oli surnud hiireke,» sõnas kommentaator nimega Ahoi.

«Mis selles imelikku on, et putukad ja muud loomad toidu sisse satuvad? Loomad on looduse osa ja et ühtegi kuskile toidu sisse ei saaks, on võimatu tagada,» teatas üks lugeja, kelle mõtteavaldus leidis mitmeid toetajaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles