Lugeja küsib: kas toorpiimaautomaati võib mustus sattuda?

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustreeriv foto.
Illustreeriv foto. Foto: Panther Media/Scanpix

«Olen usin lahtise mahepiima tarbija ja alati kaubaga rahul olnud. 6. augustil võtsin Järve Selveri automaadist piima, siis märkasin piima voolamise ajal, et seal hulbib umbes 1-cm läbimõõduga must tükk. Kuna mul oli kiire ja ei saanud probleemiga poes tegelema hakata, siis jätsin piima automaadi peale, kuid rohkem ei julge enam lahtist piima osta,» kirjutas Postimehe lugeja ja küsis, kuidas võis must tükk piimaautomaati sattuda?

Vastab Selveri teeninduskvaliteedi juht Karen Kotlov.

Meil on väga kahju, et klient oma avastusest Selverit koheselt ei teavitanud, sest sellise olukorra lahendamisel on koostöö ettevõtte ja kliendi vahel äärmiselt oluline. Kahjuks puudub meil detailsem info, mis aitaks kliendi poolt kirjeldatud juhtumis selgust saada.

Mahepiima ostmisel võtab klient esmalt steriilse läbipaistva plastmasspudeli, keerab sellelt korgi maha ning asetab automaati. Mahepiimaautomaadist pudelisse voolates läbib piim filtrid ning liigub pudelisse läbi 5mm paksuse toru. Meie jaoks on antud loos väga palju küsimusi, millele oleksime saanud vastused kohe koos piimapudeliga. Ootame väga, et klient meiega ühendust võtaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles