Reisijad unustavad lennukisse lemmikloomi, jalaproteese ja pruutkleite

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalaprotees.
Jalaprotees. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reisisait Skyscanner.com viis stjuardesside ja stjuaardite seas läbi küsitluse, milliseid veidraid esemeid on lennukisse unustatud ning selgus, et reisijad on maha unustatud isegi elusa papagoi, teemanteid ja aluspesu.

Kummaliselt kombel ei ole harvad juhtumid, kui stjuardessid leiavad lennukist lemmikloomi, vahendab uudisteportaal new.com.au. Näiteks on veel leitud konn, pistrik ja kilpkonn.

Samuti on reisijad maha unustanud hambaproteesid, käerauad, kotitäie liiva, klaasist silma ning jalaproteesi. Samuti on leitud puukingad, karp kuivatatud kala, parukas, tupee, üksik king ja kontrabass. Kaunimate leidude seas on olnud kirjalik abieluettepanek ja pruutkleit.

Kõige enam unustatakse lennukisse passe, telefone ja raamatuid.

«Raamatu või ajakirja lennukisse unustamine on tavaline, aga jalaprotees? Seda ei saa ju ometi unustada,» sõnas uuringu tulemustest üllatunud Skyscanneri pressiesindaja Dave Boyte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles