Gripihaigete ameerika kooliõpilaste seisund on hea

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne- Tallinna keskhaigla Merimetsa nakkuskeskus
Lääne- Tallinna keskhaigla Merimetsa nakkuskeskus Foto: Liis Treimann

Tallinnas Merimetsa nakkuskeskuses ravil olevate uut grippi A(H1N1) põdevate ameerika kooliõpilaste seisund on hea, nende Lätti jõudnud grupikaaslastel haigussümptomeid täheldatud ei ole.

«Ameerika laste seisund on stabiilne. Väga hea,» kinnitas BNSile Merimetsa nakkuskeskuse valvearst.

Reedel Eestist Lätti jõudnud ameerika kooliõpilased tunnevad end hästi ning neil ei ole uue gripi sümptomeid täheldatud .

Turvalisuskaalutlustel on kooliõpilaste ekskursiooniprogrammi muudetud ning nad piirduvad Riias vaid bussiekskursiooniga, et peatselt Leetu edasi sõita.

Läti tervishoiu agentuuri pressiesindaja Laura Bundule ütles BNSile, et Leedu ametivõime on juba hoiatatud.

Tervisekaitseinspektsiooni nakkushaiguste labor tuvastas reedel seagripi viiel Eestis ekskursioonil viibival ameerika kooliõpilasel, kokku on Eestis tuvastatud 12 gripi A(H1N1) juhtu.

Viis haigestunud kooliõpilast Ameerika Ühendriikidest olid õpilaste rühma koosseisus ekskursioonil Balti riikides. Ameerika kooliõpilased on ravil Merimetsa nakkuskeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles