Ajutises pesumajas saab tasuta pesu pesta

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Henkel avab täna Tallinnas esimese pop-up-pesumaja, kus on kuni 9. septembrini võimalik kõigil soovijatel pesu pesta tasuta.

«Persil tutvustab lähtudes tarbijate vajadustest viimaseid innovatsioone pesuvahendites, mispärast kasutamegi praegugi populaarseid pop-up-projekte Baltimaade suuremates linnades,» selgitas Elina Krastina, Persili brändijuht Balti riikides. Esimesed projektid tehti Riias ja Vilniuses.             

Uuendusena esitleb Persil energiasäästliku pesuvahendit, mis toimib ka 20⁰C juures. Vee soojendamisele kulub umbes 19 protsenti majapidamise kogu energiakulust, mistõttu võib riiete pesemine 40⁰C asemel 20⁰C juures säästa raha.

Pop-up-pesumaja avab uksed täna kell 17.00 aadressil Pronksi 6/Raua 1.Pesumaja on kuni 9. septembrini avatud iga päev kell 17:00 – 22:00 ning seal on ka tasuta Wi-Fi ühendus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles