Lugejate kuuripiltide konkursi võitjad on selgunud

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puukuur asub Võrumaal Varstu vallas, Kangsti külas, Jaama talus. Oleme püüdnud säilitada vana ja ehedat hoonet, kus hoiame talvepuid, puukäru ja kuivatame kooritud ümarpuitu, millest teeme oma aeda mööblit jne.
Puukuur asub Võrumaal Varstu vallas, Kangsti külas, Jaama talus. Oleme püüdnud säilitada vana ja ehedat hoonet, kus hoiame talvepuid, puukäru ja kuivatame kooritud ümarpuitu, millest teeme oma aeda mööblit jne. Foto: Ave Saluorg

Aia- ja kodukaupade tootja Fiskars ja Tarbija24 korraldasid augustis kuuripiltide konkurssi ja nüüd on võitjad selgunud. Tunnustamist väärisid Rakveres, Tartus ja Võrumaal asuvad kuurid.

Konkursile saadetud 51 pildist osutus aia- ja kodukaupade tootja Fiskarsi lemmikuteks Tarmu Kurmi saadetud Tartus Karlovas asuva kuuri pilt  (nr 30), Kersti Mathieseni Rakveres asuva kuuri foto (nr 33) ja Ave Saluoru saadetud pilt Võrumaal Jaama talu kuurist (nr 35). «Need kolm fotot annavad maitseka ja eestlastele omase ülevaate kuuridest vanal ajal, tänapäeval ning seejuures ei puudu ka nutikas lahendus,» selgitas võidupiltide valikut Fiskars OÜ müügi- ja turundusjuht Jukka-Pekka Holopainen.

Võitjatele on Fiskars välja pannud auhinnad QuikFit klassikaliste tööriistade seast. Kõigi QuikFit  otsikutega tuleb kaasa sama sarja universaalne tööriistavars, mis on kergesti paigaldatav ja mõeldud kõikidele QuikFit tööriistadele. Sel viisil jääb kuuri piisavalt ruumi muuks vajalikuks.

 Palju õnne võitjatele. Fiskars võtab Teiega ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles